κρέπες κάνναβης


Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα ενθουσιάσει και τους πιό απαιτητικούς σας φίλους.


Υλικά
αλεύρι
1/2 κούπα
αλεύρι κάνναβης
1/2 κούπα
καλαμποκάλευρο
1 κουταλάκι του γλυκού
γάλα αμυγδάλου
2 κούπες
Επιπλέον υλικά
ελαιόλαδο
3-4 κουταλιες σούπας
αλάτι
1/2 κουταλάκι

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα στεγνά υλικά (εκτός από το αλεύρι κάνναβης) σε μία λεκάνη μετρίων διαστάσεων και ομογενοποιείτε.

Προσθέτετε το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύετε.

Για το κλείσιμο, προσθέτετε το αλεύρι κάνναβης και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Βάζετε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, βάζετε τόσο μείγμα όσο για να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού.

Ψήνετε για ενάμισι λεπτό από τη μία μεριά, για ενάμισι λεπτό από την άλλη.

Με μιά σπάτουλα ξεκολλάτε απαλά την ψημένη ζύμη και την τοποθετείται σε ένα πιάτο.

Η κρέπα είναι έτοιμη να τη γεμίσετε με υλικά της αρεσκείας σας.

Κρέπες κάνναβης