Ποιοί είμαστε

Η κάνναβη είναι λιγότερο επιβλαβής,
από το ρούμ πάντς, το ουίσκι,
τη νικοτίνη και την κόκα κόλα,
όλα τους απολύτως νόμιμα.
Θέλω να τη δω να αποποινικοποιείται.
(Πολ Μακάρτνεϊ)(1983)

Το φυτό της κάνναβης είναι ένα δώρο της φύσης που δυστυχώς στη συνείδηση των ανθρώπων έχει καταγραφεί περισσότερο ως ναρκωτική ουσία παρά ως ένας πραγματικός σύμμαχος της υγείας που προέρχεται από την ίδια τη φύση.

Οι προσωπικές μας εμπειρίες και η βεβαίωση ότι η σωστή χρήση κανναβινοειδών όχι μόνο δεν προκαλούν διαταραχές αλλά συμβάλλουν στην καλυτέρευση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού, μας έδωσε την ώθηση να πληροφορήσουμε τον κόσμο για τις ευεργητικές της ιδιότητες και να παρέχουμε προιόντα απολύτως ελεγμένα, νόμιμα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαική ένωση.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ανταλλάξουμε γνώση και απόψεις γύρω από κάθε μορφής χρησιμοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης και στον χώρο μας.

Είτε πρόκειται για χρήση λόγω ασθένειας είτε για τη βελτίωση της καθημερινότητας ο cannavoulis.gr είναι εδώ να λύσει κάθε απορία σας.

Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία φαρμακευτικής κάνναβης καθώς και κατασκευάζουμε ελεγμένα προϊόντα κάνναβης μελετημένα και με τις απαραίτητες αναλύσεις ούτως ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε